Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

19 Eylül şeref ve kahramanlık günüdür

 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Törende Atatürk Anıtına Çatalca Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Temsilciliği tarafından çelenk sunuldu.Törene Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Albay Abdulvahap Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Çatalca Askerlik Şube Başkanı Albay Gökhan Mayil,İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Duvan, Örcünlü 12. Mühimmat Bölük Komutanı Yüzbaşı Gökhan Sunman, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saçak,  Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Temsilciliği, öğrenciler, öğretmenler ile vatan uğruna canları pahasına savaşan Şehit ve Gazi aileleri katıldı.


GAZİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ın okunmasının ardından “Şehit”  isimli şiir, Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Mustafa Hilmi Dayıoğlu tarafından okundu.


Program Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Temsilciliği Başkanı Şah İsmail Atak’ın, “19 Eylül muharebe meydanlarında canlarını ortaya koyarak savaşan fedakâr ve kahraman gazilerimizin şeref ve kahramanlık günüdür. Kahraman gaziler “Gaziler Gününüz” kutlu olsun ifadelerinin yer aldığı günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ ZİYARET EDİLDİ

Çelenk sunma töreni sonrası protokol üyeleri tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Temsilciliği ziyaret edildi. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Temsilciliği Başkanı Şah İsmail Atak tarafından protokol üyelerine ve basın mensuplarına katkılarından dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi.

Gaziler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler Şehit ve Gazi ailelerine Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen yemekle son buldu. Senay BADUR-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183