Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

15 Temmuz Necip bir Milletin Necis bir Zillete Karşı Zaferidir

 Törene katılmak amacıyla Altunizade’de bir araya gelen akademisyenler, ellerinde Türk bayrakları taşıyarak köprüye yürüyen vatandaşlarla birlikte Milli Birlik Yürüyüşü’ne katıldılar.

 

15 Temmuz'u unutturmamak adına yapılan etkinliklerin önemine değinen Rektör Erdöl," 15 Temmuz Şehitler Köprüsü hain işgal girişimine direnişin simge mekanlarındandır. Deyim yerindeyse hain darbeye ilk darbenin vurulduğu yerdir. Aziz Milletimiz burada 2’si polis 34 vatan evladını şehit verdi. Çok sayıda vatandaşımız gazi oldu.


Necip Milletimiz, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ve ülkenin dört bir yanında bir necis zillete karşı “Artık yeter!” diyebilme asaletini ve dirayetini gösterdi. Aziz şehitlerimizi Mekteb-İ Tıbbiye-İ Şahane Külliyemizde düzenlediğimiz törenle andık ve buraya geldik. Şehitlerimiz asla ve asla bu millet tarafından unutulmayacak, unutturulmayacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde meydanlara inerek gözü dönmüş hainlere haddini bildiren ve bu uğurda gözünü kırpmadan canlarını veren 249 şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. 2 bin 195 gazimiz bedenleriyle bu işgal girişimine dur dedi. Onlara da rabbimden acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183