Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

15 Temmuz etkinlikleri bir hafta sürdü

  





15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Bağcılar Belediyesi tarafından Kirazlı Metro İstasyonu etkinlik alanında 11 Temmuz günü başlatılan “15 Temmuz Destanı” etkinlikleri sona erdi.

Kapanış programına İstanbul Vali Yardımcısı ve Bağcılar Kaymakam vekili Osman Ateş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Musa Uzun, 15 Temmuz şehidi Ramazan Sarıkaya’nın Eşi Emine Sarıkaya, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, 15 Temmuz gazileri ve vatandaşlar katıldı. Her akşam özel bir konuğun ağırlandığı etkinliğin son misafiri ise ilahiyatçı ve hukukçu Abdulmetin Balkanlıoğlu’ydu.

 

Etkinlik yapılan konuşmalarla başladı. İlk olarak sözü alan Osman Ateş, “Bu birlik ve beraberlik kıyamete kadar devam etsin. Tüm İslam aleminin güçlenmesine vesile olsun” dedi.


ÇAĞRICI: AYNI COŞKUYU YAŞADIK

Başkan Lokman Çağırıcı ise, “Bir haftayı dualarla taçlandırdık. Rabbim bir daha 15 Temmuz yaşatmasın. Unutmayacağız unutturmayacağız. İmam hatiplerimiz, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar, meclis üyelerimiz, 15 Temmuz gazilerimiz bizi yalnız bırakmadı. Geçen yıl 27 gün boyunca Bağcılar konuşulmuştu bu yıl da yine aynı coşkuyu yaşadık” şeklinde konuştu.

Programın ilerleyen saatlerinde şiddetli fırtına ve yağmur etkili oldu. Sağanak yağışa rağmen Bağcılar sakinleri, alandan ayrılmayıp nöbete devam etti.

Program sonunda protokol bayrak sallayarak alandaki binlerce ilçe sakinini selamladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183