Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

14 BİN ÇOCUĞA BAYRAM HEDİYESİ

 ESENYURT- Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından ihtiyaç sahibi aileler tespit edildi. Çocukların mutlu bir bayram geçirmesi için çalışma yapan müdürlük, bayram öncesi 14 bin çocuğa kıyafet, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı. Ayrıca ilçede yaşayan 400 yetim baştan aşağı giydirildi. 11 bin aileye dağıtılan tek kullanımlık banka kartlarına da 75’er lira yüklendi.

 ‘ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ’

Paylaşmanın en güzel örneklerinin bayramlarda yaşandığını ifade eden Sosyal Hizmetler Müdürü Derya Tanhal, “Esenyurt Belediyesi olarak çocuklarımızın yüzünü güldürmek için çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Her yıl yaptığımız bu yardımlarla binlerce ailenin ve çocuğun bayramda mahzun olmalarının bir nebze önüne geçmiş oluyoruz. Onların güldüğünü görmek bizim için ayrı bir mutluluk” diye konuştu.

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183