Öne Çıkanlar Galatasaray FENERBAHÇE ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları

Bu haber kez okundu.

STADYUM TADİLATI ERTELENDİ

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'deki amatör futbol kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi. Esenler Kültür Merkezi'ndeki kahvaltılı toplantıya Esenler Erokspor Kulübü Başkanı Zafer Topaloğlu, Esenler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ayhan Çınar ile ilçede faaliyet gösteren 11 amatör kulübün başkanı katıldı. Amatör futbol kulüpleri başkanları, Esenler Stadyumu'nda yapılması planlanan tadilatın Esenler Spor Vadisi'nin tamamlanmaması sebebiyle büyük sıkıntı yaşayacaklarını anlatıp Esenler Stadyumu'ndaki çalışmanın ertelenmesinin uygun olacağını ifade ettiler.

ÇALIŞMA ERTELENDİ

Spor kulüplerinin bu talebini yerinde bulan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Esenler Erokspor Kulübu Başkanı Zafer Topaloğlu, Esenler'deki amatör spor kulüpleri için yapılacak yeni spor tesisleri bitene kadar Esenler Stadyumu'nda bir değişiklik yapılmayacağını söylediler. Böylece çimleme başta olmak üzere diğer bazı tadilatlar ertelendi ve Esenler'deki amatö futbol kulüpleri antrenman ve resmi maçlarını Esenler Stadyumu'nda oynamaya devam edecekler. Bu karardan duyduklarını memnuniyetlerini dile getiren kulüp başkanları Göksu ve Topaloğlu'na teşekkür ettiler.

YAPTIĞINIZ İŞİN KIYMETİNİ BİLİYORUM

Esenler'in genç bir nüfusa sahip olduğunu belirten Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Bu sizler için de, bizler için de büyük bir avantaj. Aynı zamanda da işimiz çok zor. Dinamik bir nüfusa sahibiz. Bu gençlere altyapı sunmak ve onları geleceğe hazırlamak hepimizin görevi" dedi.

Günümüzde futbolun en popüler spor olduğuna işaret eden Göksu, "Amatör kulüpler olarak sizlerin yaptığı işin kıymetini çok iyi biliyorum. Sokağın bin bir türlü tehlikeleri arasında kaybolacak çocuklarımızı spora, dolaysıyla da hayata hazırlıyorsunuz. Milli Eğitim Bakanlığımızın, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yükünü alıyorsunuz. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

EROKSPOR SİZLER İÇİN FIRSATTIR

Profesyonel futbol takımı Esenler Erokspor'un Esenler'deki amatör futbol kulüpleri için büyük ve tarihi bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Göksu, "İnşallah Esenler Erokspor yakında daha üst liglerde oynayacak. Sizler oyuncularınıza Esenler Erokspor'daki oyuncularımızı örnek ve hedef gösterebileceksiniz. Sizler Erokspor'un altyapı üretim merkezi olacaksınız. Bu profesyonel kulübümüz hem sizler için, hem de oyuncularımız için bir motivasyon kaynağı olacak" dedi. M. Tevfik Göksu, kulüp başkanlarına zaman zaman kendi oyuncuları ile Esenler Erokspor oyuncularını bira araya getirip tanışıp kaynaştırmalarını da tavsiye etti.

AYNI YOLDA YÜRÜMEKTEN MUTLU OLURUZ

Esenler amatör spor kulüp başkanları da şimdiye kadar Esenler Erokspor'un altyapısına bir çok futbolcu verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini belirterek, "Erokspor'un Esenler'de futbol için ne mana ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Karşılıklı diyalog ve işbirliği halinde birlikte yol yürümekten mutlu oluruz. Hepimiz Esenler'in çocukları ve gençleri için çalışıyoruz. Birbirimize yardımcı olmalıyız ve eksiklerimizi tamamlamalıyız" şeklinde görüşlerini açıkladılar.

 SPOR VADİSİ AMATÖR KULÜPLERİN

Askeri alanda Esenler'deki amatör spor kulüpleri için 33 bin metrekarelik Spor Vadisi kurulacak. Spor vadisi spor kulüplerinin vazgeçilmezi olacak. İdari birimlerin yer alacağı alanda, uluslararası standartlara uygun iki adet futbol sahası ile birlikte; Sporcu Sağlık Merkezi, Fitness Salonu, Spa Alanı, Soyunma Odaları, Konferans Salonu, Spor Müzesi, Sporcu ve Teknik Ekip Yatakhanesi, Yemekhane, Eğlenme ve Dinlenme Alanları ve Otoparkı ile tam donanımlı hizmet verecek.


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183