Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

ŞENKARDEŞLER BİRÇOK KULÜBÜN GÖZDESİ

 2007 yılında Galatasaray altyapısından yetişen Birtan Şenkardeşler, Altınova, Turgutlu, Medipol Başakşehir, Beşyüzevler, Küçükçekmece İdmanyurdu, Büyükçekmece Tepecik, Feriköy, Kartal spor ve Payasspor da forma giyen genç yetenek TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig takımlarının gözdesi oldu.

Birçok kulüp tarafından takibe alınan 23 yaşındaki Birtan Şenkardeşler, 3.lig takımlarından Hatay Payasspor da gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirdi. Sağ kanat oyuncusu olarak görev yapan genç futbolcu sahada yaratıcılığının yanı sıra çalışkanlığı ile de dikkat çeken genç oyuncusu istikrarlı şekilde iyi performans gösteren Birtan Şenkardeşler, amacının futbol yaşamına başarılar katmak olduğunu ve futbol da adını gittiği yerlerde gururla temsil etmek olduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183