Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Ermenistan Komşu Ülkelere Hastalık Virüsü Yayacak

 Pentagon’un, Ermenistan’da Bioloji laboratuarları tesis ettiğini belirten ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “ABD Ermenistan’da bioloji laboratuarları kurdu. Bu laboratuarlarda virüs de hazırlanıyor. Komşu ülkeleriyle savaş halinde olan ve toprak iddiası olan Ermenistan’da 10 civarında bioloji laboratuarın kurulduğunu Uluslararası Sorunlar Üzere Rus uzman Yevgeni Mihaylov’un iddiası ise bu laboratuarların kurulma amacının Türkler olduğudur. Bu tesislere Rus uzmanların sokulmadığı duyumu alıyoruz. ABD ve terör örgütlerini desteklemesiyle bilinen Ermenistan devleti bu 10 civarındaki laboratuarlarda neler hazırlıyorlar ve neden bu kadar gizli tutuyorlar. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un geçen günlerde Ermenistan devletine yaptığı ziyaret ve sözde Ermeni soykırım anıtını bile ziyaret etmesine rağmen bu laboratuarlara Rus uzmanların girme izni verilmedi” dedi.



HEDEF TÜRKLER…

Gülbey, “Bioloji laboratuarlarında Ermenistan kış hastalıkları ile ilgili ölümcül virüsler hazırlayıp Türkiye ve Azerbaycan üzerinde test edecektir. Ermenilerin hedefi düşman millet olarak gördüğü Türk milletidir. Tüm komşu ülkelerindeki insan hakları kuruluşlarını ve Rusya’yı bu laboratuarları denetlemeye davet ediyoruz. Eğer Rus uzman Yevgeni Mihaylov’un iddia ettiği gibi Rus uzmanlar bu tesislere alınmıyorsa bu kadar gizli ne hazırlanıyor ki kimse içeriye alınmıyor. Ermenistan bölgede yine hangi kaos peşinde” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183