Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün: “Kıbrıs’ta bir işgal söz konusu değildir”

Başkan Akgün, Kuzey Kıbrıs yerel yönetimleriyle ilgili gündem maddeleri görüşülürken sözlerine şu şekilde devam etti: “İki toplumdan oluşan Kıbrıs Cumhuriyetinde Rum tarafının Türk halkını sistematik bir şekilde imha etmeye başlaması 1974 barış harekatına sebep olmuştur. Bizim konumuz bu değil. Kongrenin esas görevi olan yerel yönetimler özerklik şartına göre KKTC belediyelerine katkı sağlamaktır.”
Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından izleme komitesi davet edilmeleri halinde KKTC belediyelerinin gelişimleri için seminerlere yetkili üyelerin gönderilebileceğini söyledi.
Türkiye Yerel Yönetimler Seçim İzleme Raporu değerlendirildi
Türk Milli Delegasyon üyesi olan Başkan Akgün İstanbul’da gerçekleşen yerel seçimler ve Türkiye Yerel Yönetimler Seçim İzleme Raporu üzerindeki görüşlerini izleme komitesine sunarak gerçeğe uygun olmayan bölümlere itirazda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183