Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

En ince telefon el değiştirdi!
 Apple, Samsung gibi teknoloji devlerinin yanı sıra Huawei, Gionee, Fujitsu gibi markalar da akıllı telefon piyasasında mücadelesini sürdürüyor. Son olarak üretilen Oppo R5 ile dünyanın en ince akıllı telefonu unvanı yine el değiştirdi. DONANIMI DA OLDUKÇA İYİ Oppo firması 4.85 mm kalınlığındaki R5 modelini tanıtarak yeniden incelik tahtına tırmanan cihazın donanımı da tatminkar. 5.1 inç Super AMOLED Full HD ekranla gelen cihazda Snapdragon'un 8 çekirdekli 615 çipi kullanılıyor. 2 GB bellek ile gelen cihazda 13 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX215 arka kamera yer alıyor. Cihazın diğer özellikleri ise şu şekilde:

DİĞER ÖZELLİKLERİ

16GB depoalam (microSD yuvası yok) 13MP Sony IMX214 ön camera 5MP front-facing camera Bluetooth 4.0 4G LTE 2000mAh pil Oppo Color OS 2.0 (Android 4.4 KitKat tabanlı) 148.9 x 74.5 x 4.85mm, 155g

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183