Öne Çıkanlar Klima Kullanımına Dikkat! Kartal mağazası Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı kuran-ı kerim

Bu haber kez okundu.

Kanaryaspor'dan Hakem Mehmet Üstündağa Tepki

 Buraya gelene kadar bütün pozisyonları seyrettim. Tabii maçtan önce hakemlerle ilgili durumlara bakınca çok şey aklımdan geçiyor. İlk 40 dakika 1-0 yenik duruma geçtik. Daha sonra Kazım Karabekir Mevlana 15-20 dakika iyi pas yaptılar.

İkinci yarıda özellikle arka arkaya gelen kırımızı kartlar moral olarak bizi oyundan düşürdü. Maçın Hakemi Mehmet Üstündağ ikinci yarı kontrolü kaybettiğini belirten Aktaş özelikle Bilal’in hareketine bakıyorum, nasıl kırmızı kartı gösteriyor? Maçın içerisinde belli dakikalar var. Hakem maçın skoruna damgasını vurdu, maçla ilgili tek analizim o" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183