Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Bereketllispor İç Ve Dış Transferlere Hızlı Başladı

 İstanbul 1.Amatör Ligin yeni ekiplerinden Küçükçekmece Tokat Berekelispor, yeni sezona hızlı başladı. Antrenör Nail Polat ve yardımcısı Hüseyin Polat ile anlaşılmasının ardından Kırmızı siyahlı ekip, dış transferde Altınovaspor'dan Kerem Duyar, Özyarımburgazspor'dan Muhammet Salman, K. Ç. İdmanyurduspor'dan Özcan Yılmaz ile iç transferde Abdurrahman Polat, Aslan Dursun, Yusuf Özcan, Nedim Aydın, Mevlüt Kaynak, Aydın Top, Ercan Yüce, Şerafettin Demir, Oğuzhan Polat, Murat Şirin, Olcay Gülşen, Şafak Hoca, Furkan Altyapıdan Kaan Candan ve Bilge Kaan ile yeniden anlaştı.


"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Küçükçekmece Tokat Berekelispor kulüp Başkanı İsmail Polat , “Yeni transferlerimiz kulübümüze ve futbolcu arkadaşlara hayırlı olsun. Transferlerimiz devam edecek. Hedefimiz şampiyonluk. Geçtiğimiz sezon lig devam ederken bir yandan da 1.Amatör ligi için hazırlık yapıyorduk. Koyduğumuz hedefler doğrultusunda transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncular vardı. Bu oyuncuları hem karakter hem de performans olarak yakından takip ettik. Kuracağımız kadro ile bu senede keyif veren bir futbol ile şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteği ile üst liglere adımızı yazdıracağımıza inanıyorum bunun için ne gerekiyorsa kulübümüz için yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.


Küçükçekmece Tokat Berekelispor kulüp Başkanı yardımcısı Sedat Yalçın, önümüzdeki sezon tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, transferleri bu yönde gerçekleştirdiklerini söyledi. Yönetimimiz 2021 yılı 12. Ayına kadar görevinin başındadır. Önümüzdeki ve bir sonraki sezonda hedefe oynayan bir ekip oluşturacağız. Bildiğiniz gibi Küçükçekmece Tokat Berekelispor Futbol Kulübü’nün İstanbul 1.Amatör Ligi’ne yükseldiği günden beri sponsorlar desteği ile başarıya ulaşmıştır. 2020 -2021 Futbol sezonuda da Küçükçekmece Tokat Berekelispor kulübümüze Vizyon 58 ve Vizyon Arsa Ofisi ana sponsor olarak sponsorumuz olmuştur spora ve sporcuya vermiş oldukları desteklerinden dolayı Vizyon 58 ve Vizyon Arsa Ofisi yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Çünkü biz Küçükçekmece Tokat Berekelisporluyuz” şeklinde konuştu.


Küçükçekmece Tokat Berekelispor'da geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’de olduğu gibi 1.Amatör 'de şampiyonluğa ulaşan takım olmak istiyor. Yapılan yeni transferler ile gücüne güç katan Küçükçekmece Tokat Berekelispor'da yüzler gülüyor. Transferlerin takıma olumlu yönde katkı sağlayacağını ifade eden tecrübeli teknik direktör Nail Polat , “İyi bir takım ve inanan bir taraftar ile yine şampiyonluğa ulaşmamız içten bile değil. Yeni transferlerimiz oldukça kaliteli ve iyi oyuncular. İnşallah geçtiğimiz yıl oluşturduğumuz kadroyu bozmadan yeni transferler ile takımı güçlü bir şekilde sezona hazırlayacağız” şeklinde konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183