Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Sultanbeyliler Geleceklerini Demir’e Emanet Etti

 Küresel salgın korona virüse karşı alınan tedbirlerin azaltılması ve normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte Gelecek Partisi’nde ilçe kongreleri yapılmaya başlandı. Gelecek Partisi Sultalbeyli İlçe Başkanlığı’da 1. Olağan Kongresini pandemi dolayısı ile sosyal mesafeye uygun olarak düzenledi.  Tüm önlemlerin alındığı kongre Mecidiye Mahallesi Artvin Caddesi üzerinde bulunan boş bir arazide açık havada gerçekleştirildi.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongrede Kurucu İl Başkanı Erol Demir yeniden Gelecek Partisi Sultanbeyli ilçe başkanı olarak seçildi.

KATILIM YOĞUNDU

 Yoğun çosku ile yapılan kongreye katılımda yoğun oldu. Kongrede Gelecek Partisi İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ, Selim Temurci, Vahdettin İnce, Genel Merkez Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcısı Cemal Eğin, Kurucular  Kurulu Üyeleri Fevzi Donat, Veysi Akay, Muharrem Ödemiş, CHP Sultanbeyli Meclis Üyeleri Adem Seyitoğlu, Mehmet Emin Ensari, Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Adem Yılmaz, İYİ Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk, CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Hayati Bozkaya, DSP Sultanbeyli İlçe Başkanı Selçuk Taşdemir, Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu Genel Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Federasyonu Başkanı Mehmet Mirza Taşdemir, Kocaeli Ağrı Federasyon Başkanı Ömer Yıldırım, Sivaslılar Dernek Başkanı İbrahim Çalışkan, Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Abdülkerim Yıldız, Bitlis Vakfı Genel Başkanı Abdülbeşir Ceylan, Bitlis Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yaşar İşsiz, Dilovası Ağrı Dernek Başkanı Nihat Aba, Kars Türkmeşen Köyü Dernek Başkanı Yüksel Çelik, İş İnsanları Bülent Kurt, Aydın Oral, Muhsin Çetin, Ramazan Gedik, Demir Çetinkaya, Vecdi Bayraktar, Hasanpaşa Muhtarı ve Sultanbeyli Muhtarlar Dernek Başkanı Orhan Bahadır, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Salih Tüysüz, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Mehmet Can Çınar, Necip Fazıl Mahallesi Muhtarı Ramazan Çağıl, Akşemsettin Mahalle Muhtarı Bahattin Gül, Mecidiye Mahallesi Muhtarı İhsan Kaya, Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Önder Çiçek, Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Cemalettin Yalvaç ve Kanaat önderi Eşref Yalvarışlı hazır bulundu.

‘’SULTANBEYLİLERE SÖZ VERİYORUM’’

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Gelecek Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Erol Demir, ‘’Gelecek Türkiye’nin temelini atacağımız bu kutlu yolculuğun ilk adımı olan ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. Kongremizde bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada ilk kongremizde olmak heyecan verici. Rabbim daha nicelerini bize nasip etsin. Gelecek Partisi olarak Sultanbeyli’nin gündemini bütün sorunları ile ele alarak, çok önemli katkılar sunacağımızın garantisini ve sözünü veriyorum’’ dedi.

Tolga ÖZDEMİR –KENT YAŞAM



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183