Öne Çıkanlar Klima Kullanımına Dikkat! kuran-ı kerim Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Kartal mağazası

Bu haber kez okundu.

‘ŞEN MAKAS’ADLI OYUN KARTALLILARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Sevilen oyuncu Melek Baykal, Veysel Diker, Ebru Saçar, Özgür Yetkinoğlu, Cem Güler ve JessMolho’nun rol aldığı ‘Şen Makas’,seyircinin bir kuaför salonundaki olayların tüm ayrıntılarına tanıklık ederek oyunun içinde yer alabildiği bir komedi..Kuaför salonuna sızan katili, oyunculara soru sorarak belirleyen seyircinin oy oranına göre suçlu bulunuyor. Özgür Yetkinoğlu’nun uyarladığı oyunda Melek Baykal, şen bir dul kadını canlandırıyor. Ünlü sunucu JessMolho’dan da yardım alarak çözülen cinayetin komiseri ise Özgür Yetkinoğlu..


2 perdeden oluşan 150 dakikalık oyunun sonunda Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, çok keyifli bir oyun olduğuna belirterek ‘Sanat her zaman Kartal’da var olacak. Tiyatro her zaman Kartal’da var olacak. Kadın erkek, bu sahnede bu oyunları sergilemeye devam edecek. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Bizler her zaman çağdaş, aydın Türkiye Cumhuriyeti’ni daha iyi noktalara taşımaya devam edeceğiz. Kartal’da ve Türkiye’nin bütün sahnelerinde sizleri görmek istiyoruz’ dedi. Yüksel daha sonra Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Melek Baykal’a plaket takdim etti. Plaketi alan Melek Baykal,‘Biz aşağı yukarı her oyunumuzla Kartal’a geliyoruz. Kartal’ın bu güzel insanlarıyla kucaklaşıyoruz. Yaşasın tiyatro, yaşasın sanat. Bizler Atatürk’ün oyuncularıyız. Varız ve hep var olmaya devam edeceğiz. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerimizi iletiyoruz’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183