Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran gündem haber

Bu haber kez okundu.

Seçim İçin Koştururken Sağlık İçin De Yürüdü

 

Geçtiğimiz Pazar günü Kuruçeşme parkından başlayarak Bebek Parkı’na kadar ‘Sağlığına sahip çık yürüyüşü’ düzenleyen CHP Belediye Başkan adayı Rıza Akpolat, eşi, çocukları ve vatandaşla birlikte hem yürüyüş yaptı hemde halkla güzel bir Pazar gününde iç içe olma fırsatı yakaladı.

 “Biz Böyle Yöneticileri Görmeyi Çok Özledik”

Havanın da oldukça güzel olmasıyla keyifli bir aktiviteye dönüşen yürüyüşe gencinden yaşlısına birçok vatandaş katıldı. Rıza Akpolat’a Kuruçeşme Parkı’ndan Bebek Parkı’na kadar eşlik eden vatandaşların keyfi ve neşesi görülmeye değerdi. ‘Başkan adayı ile birlikte yürüyüş yapmak çok naif bir düşünce biz böyle yöneticileri görmeyi çok özledik’ gibi tepkilerle karşılaşan Akpolat’ın vatandaşa yanıtı ‘inşallah bundan sonra hep birlikte daha güzel aktivitelerde sürekli buluşacağız” şeklinde oldu.

Yürüyüş boyunca eşi ve kızları ile birlikte yürüyen Akpolat’ın varış noktasına gelene kadar katılımcılara ‘dikkatli yürüyün, denize düşmeyin, yola çıkmayın’ gibi uyarılarda bulunması ve sürekli olarak güvenliği sağlamaya çalışması gözlerden kaçmadı. Yürüyüş boyunca her ihtimale karşı sağlık ekipleri de korteje eşlik etti.

Belediyemiz Yeşillere Saygı Gösterecek

Yürüyüşte bulunan basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Rıza Akpolat, Bugün sağlıklı yaşam için yürüyoruz. Karbon ayak izini azaltacağız önce kendi bulunduğumuz yerlerde karbon salınımını ölçeceğiz ve belediye filomuzu da karbon salınımına göre tekrardan düzenleyeceğiz. Belediyemiz yeşile saygı gösterecek ve belediyemizi yeşile saygılı olarak yöneteceğiz" dedi

Yürüyüş sonunda Bebek Parkı’nda vatandaşlar için hazırlanan meyve ikramlarını kendi elleriyle sunan Rıza Akpolat vatandaşın yürüyüşe dair olumlu tepkiler vermesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183