Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Sanat’ın Kalbi Maltepe’de Attı

MALTEPE- Maltepe Belediyesi, İstanbul’un Anadolu yakasındaki en büyük kültür merkezlerinden biri olan Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yılın ilk altı ayında 69 bin kişiyi kültür ve sanatla buluşturdu. Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, 2018 yılı ocak ve haziran ayları arasında düzenlenen yüzlerce etkinlikle, binlerce sanatseveri TSKM’de ağırladı. Türk pop, halk, caz, klasik müziğiningüçlü yorumcularının, ünlü grupların,halk ve sanat müziği korolarının sahne aldığı 27 konseri, 6 bin 345 müziksever takip etti. 10 bin 352 tiyatrosever, Türk tiyatrosunun usta ve sevilen isimlerinin sahne aldığı, birbirinden iddialı yerli ve yabancı 32 tiyatro oyununu izledi.

​​​​​​​

‘KÜLTÜR-SANAT’IN BAŞKENTİ’

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kültür-sanat etkinliklerini 4.5 yıldan beri ücretsiz olarak Maltepelilerle buluşturduklarını belirterek, “Kültür-sanat bir toplumun can damarıdır. Bu tür etkinlikleri, halkın buluşmasını şiar edinen bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Maltepe’yi kültürün ve sanatın başkenti yaptık. Gösterilen ilgiden son derece memnunuz” dedi.

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183