Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Pedal Çevirmeyi Öğrendiler

 ZEYTİNBURNU- Zeytinburnu Belediyesi'nin ilçedeki trafik yoğunluğunu çözüme kavuşturmak amacıyla hayata geçirdiği bisiklet projesi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Projenin başlangıcından bu yana bisiklet kullanımının her geçen gün arttığı Zeytinburnu'nda, bisiklet sürmeyi bilmeyen vatandaşlar için ücretsiz kurs başlatıldı. Kursiyerlerin 8 saat eğitim aldığı 15 Temmuz Meydanı'ndaki eğitimde, vatandaşlar uzman hocalardan 2 gün boyunca ders görüyor. 69 yaşındaki Yusuf Kankıran’dan 58 yaşındaki Süheyla Birgen’e kadar toplam 1.028 kişinin kayıt yaptırdığı bisiklet kursunda 20 günde tam 700 kişi iki teker üzerinde durmayı öğrendi.

​​​​​​​

Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183