Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLERDEN LÖSEV’E ANLAMLI BAĞIŞ

 Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)     yararına bir organizasyon yapan Iğdır merkez İnönü Ortaokulu öğrencileri, okulda ‘Harçlığımı  LÖSEV’le Paylaşıyorum Projesi'ni hayata geçirdi.,

           Öğrenciler kumbarada biriktirdikleri paraları LÖSEV’e bağışladı. İnönü Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri; Müdür Yardımcısı Ercan Aydemir ve Kulüp Danışman Öğretmeni Serpil Güler öncülüğünde toplum hizmeti kapsamında sınıf kumbarası oluşturarak harçlıklarından arttırdıkları parayı Bankaya giderek LÖSEV ' e bağış yaptılar.

         Müdür Yardımcısı Ercan Aydemir,” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ve öğrencilerin biriktirmiş oldukları paraları Lösev’e bağışlandığını belirtti.                     Aydemir,”Bu çalışma ile geleceğin mimari olan çoçuklarımıza farklılıklara karşı duyarlı olma anlamında farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.Öğretmenimiz Serpil Güler ve öğrencilere teşekkür ederim “dedi.


                  Kulüp Danışman Öğretmeni Serpil Güler’de “ Lösev için başlattığımız yardım bağış kampanyası sona ermiştir. 5.6.7. sınıf öğrencilerinin yaptığı yardımları lösevin hesabına yatıracağız.Amacımız Öğrencilerimizin yardımlaşmayı öğrenmeleridir.”dedi.

            Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileride, yaptıkları yardımdan dolayı mutlu olduklarını belirterek bu tür yardımlaşma etkinliklerinin devam edeceğini söyediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183