Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

Newjoy İstanbul Kartal’da Yeni Konsept Mağazasını Açtı

 Dünya trendlerini yakından takip eden ve tasarımlarını bu doğrultuda şekillendiren Newjoy, geniş renk skalası ve model seçenekleri ile modern odalar oluşturuyor. Anne ve gençlerin ortak zevkine hitap eden markanın, fonksiyonellik üzerine dizayn edilen modülleri,şık ve zarif çizgileriyle göz dolduruyor.  Özellikle minimal yaşam alanlarına yönelik geliştirdiği ve kendi içinde farklı kombinasyonların oluşturulabildiği model çeşitliği ile modern bir tasarım çizgisine sahip olan Newjoy, Kartal Atalar Mahallesi’nde açtığı yeni konsept mağaza ile bebeklerin ve gençlerin yaşam alanlarını yeni baştan dizayn ederek, güzelleştirecek. Geniş model ve renk alternatiflerinin olduğu bebek ve genç takımları, perde, avize ve abajur gibi aksesuarlar, halı ve uyku seti gibi şık tamamlayıcılar mağazada satışa sunulan ürünler arasında.

 Açılışa özel kampanya Newjoy Kartal’da sizleri bekliyor…

Her sezonu birbirinden şık, modern, fonksiyonel  ve kalite standartları yüksek sağlıklı koleksiyonlarla karşılayan Newjoy’un Kartal mağazası , Ağustos ayı itibari ile tüm ürün gruplarında yüzde 40’ a varan indirim uyguluyor. Ayrıca buna ek olarak çocuklarına yepyeni bir oda hazırlayan ve genç odası tercih eden anne babaların 4.500 TL ve üzeri alışverişlerine çalışma masası, bebek odası tercih ederek 4.500 TL ve üzeri alışveriş yapan ebeveynlere ise bebek sepeti hediye ediyor. Newjoy hem yeni ebeveynliğe hazırlananların hem de yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan çocuklarının odalarını yenilemek isteyen İstanbullu anne babalara oldukça cazip bu kampanya ile çözüm oluyor. 1 Ağustos- 30 Eylül arasında devam edecek olan kampanyaya aksesuarlar ve tamamlayıcılar da dahil edildi.

 Üretimde anne hassasiyeti ve yedi yıl garanti güvencesi…

Newjoy, insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek maddelere üretiminde yer vermiyor, mobilyaların üzerine işlenen figürleri özel UV baskı ve vitray çizim teknikleriyle uygulanıyor. Ürünlerin şıklığından ve kalitesinden ödün vermeden, modern tasarımlarla hayata geçirilmesi, yüksek güvenlik ve kalite standartlarına göre kontrollerinin yapılmış olması ve devamlılığının sağlanması, Newjoy’un üretim anlayışının temel ilkeleri arasında yer alıyor. TÜV tarafından verilen E-1 ve GS uluslararası kalite sertifikalarına sahip olan marka, dünya kalite standartlarında üretim gerçekleştiriyor.Bebek ve genç mobilyası sektöründe yedi yıl garanti veren tek marka olan Newjoy, üretimine ve kalitesine güveniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183