Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi YGS SİYAH VELİ doğan demir

Bu haber kez okundu.

Minik Kalpler Bir Engelliye Umut Oldu

Oğuzkaan Koleji öğrencileri tarafından engellilerin ihtiyacının karşılanması için mavi kapak kampanyası başlatıldı. Öğrenci ve velilerinin de katılımıyla kısa sürede toplanan binlerce kapak Türkiye Omirilik Felçlileri Derneğine teslim edildi.

Akülü tekerlikli sandalyenin tesliminin ardından öğrencilerin bir sonraki durağı Hüsnü Ayık Özel Bakım merkezi oldu. Merkezin sakinleri ile birlikte vakit geçirip onlarla ilgilenen öğrenciler, bundan sonra da kapak toplayarak kampanyaya destek vereceklerini belirttiler.

Sığ suya atlayarak omurilik felçlisi olan diğer bir dernek üyesi "hayatımızın her aşamasında güçlüklerle karşılaşıyoruz ama mücadele etmek zorundayız. Bize destek veren genç arkadaşlarımızı görünce yaşama olan bağlılığımız artıyor. Hepsine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz, Türkiye Omirilik Felçlileri Derneği ile yıllardır iş birliği içerisinde olduklarını belirterek, "hedeflerinin sosyal farkındalığı yüksek, yardımsever bireyler yetiştirmek olduğunu" söyledi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği , geçtiğimiz günlerde omurilik felçlilerinin  "Rüya ve Maskeler" isimli dans gösterisine desteklerinden dolayı Oğuzkaan Koleji'ne plaket vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183