Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Maltepe’nin kreş öğretmenlerine eğitim

 Maltepe Belediyesi, Bernard Van Leer Vakfı, Üsküdar Üniversitesi ve Çocuk Gelişimcileri ve Eğitimcileri Derneği işbirliğiyle, Maltepe Belediyesi’nden gelen taleple, belediye kreşinde eğitim veren 37 öğretmene, “Belediyelerin Kreş, Yuva ve Gündüz Bakımevlerinde Çalışan Çocuk Bakım Elemanlarının Bilgi ve Becerilerinin Geliştirilmesi Projesi Eğitim Programı” kapsamında eğitim verildi. Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi’nde düzenlenen eğitimin ilk gününde Üsküdar Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilgün Sarp tarafından “3-6 Yaş Çocuk Gelişimi ve Bakımı” ve Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Araştırma Görevlisi Pınar Demir “3-6 Yaş Çocuklarda Beyin Gelişimi” konusunda seminer verdi. Daha sonra “Kurumda ve evde çocuğun kitapla tanışması” ve “Aile İçi İletişim ve Etkileşim” konularında atölye çalışması düzenlendi.

Etkinliğin ikinci günündeyse Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Neşe Şekerci tarafından “3-6 Yaş Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları” ve Çocuk Gelişimcileri ve Eğitimcileri Derneği’den, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Gelişimci olarak çalışan Uzman Yasemin Yılmazer, “3-6 Yaş Çocuklarda Davranış Problemleri” konularında eğitim düzenledi. Sonrasında da “Davranış Problemlerine Çözüm Önerileri” ve “Çocuğun Gelişiminde Yaratıcı Drama” konularında atölye çalışmalarına yer verildi. (27.01.2019)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183