Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜKÇEKMECE MARKA DEĞERİ YÜKSEK İLÇE OLACAK

 Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılışa Milletvekilleri, Belediye Başkan Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları, STK ve Dernek Başkanları, yöneticiler, partinin yöneticileri, gençlik kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ali Rıza Gülkanat açılış kokteyline gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak yakından ilgilendi.

Davete katılanlar “Ali Rıza Gülkanat Küçükçekmece için bir şans. Bizler için önemli olan Küçükçekmece’mizde CHP bayrağını dalgalandırmak bizim ve başkan aday adaylarının amacı bu olmalı şeklinde” konuştular 

KÜÇÜKÇEKMECE MARKA DEĞERİ YÜKSEK İLÇE OLACAK

Gazetemize açıklamalarda bulunan Ali Rıza Gülkanat “ Halka hizmet yolunun, belediyecilik bölümünde oldukça uzun yıllar geçirdim. Yeniden yapılandırma konusunda epey bir deneyim edindim. Şimdi önümüzde bir o kadar da onurlu mücadele daha var. Yeniden demokrasi, yeniden özgürlük ve yeniden çağdaş yaşam için ‘Yeniden Küçükçekmece’ ideali ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni Küçükçekmece’de iktidar yapmak için yola çıktık. Halkımızın desteği ile hep birlikte çalışıp başaracağımızı biliyorum. En büyük gayem yıllardır yaşadığım Küçükçekmece’yi yeni ve çağdaş bir planlama ile Türkiye’nin marka değeri yüksek ilçesi yapmaktır” dedi.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Misafirlerine teşekkür eden Gülkanat “Yeniden demokrasi, yeniden özgürlük ve çağdaş yaşam için ‘Yeniden Küçükçekmece” ideali ile çıktığımız yolda kampanya ofisimizin açılışına katılarak bizleri onura eden Belediye Başkan Aday Adaylarımıza Meclis Üyesi Aday Adaylarımıza, STK ile Dernek Başkanlarımıza ve yöneticilerine, partimizin her kademesinden yönetici ve üye kardeşlerimize teşekkür ederim. Yolumuza yoldaş, yanımıza kardeş oldunuz. Birlikte güçlüyüz ve birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 

Senay BADUR-Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183