Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

İYGAD’ın “Yılın Zirvedekileri” basın ödülleri dağıtıldı!

 Beykent Kaya Milenyum'da bulunan İYGAD’ın konferans salonunda gerçekleşen ödül törenine çok sayıda konuk siyasetçi, yerel yönetici ve basın mensubu katıldı.

8 AYRI DALDA 8 ÖDÜL

İYGAD üyeleri arasından katılımcıların 8 daldaki başvurularını jüri üyeleri Türkiye Gazeteciler Cemiyet (TGC) Başkanı Turgay Olcaytu, İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hülya Yengin, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Ercan Arslan, gazeteci Mustafa Dolu ve İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert değerlendirerek, ödüle layık görülenleri belirledi. Değerlendirme sonuçlarının ödül töreninde yapıldığı ‘Yılın Zirvedekileri’ yarışmasında şu isimler başarılı bulundu:

Haber: Tuncay Dağlı (Kent Yaşam)-Fotoğraf : Aykut Kaya (Gazete365)-Röportaj : Çağla Pekgüleç (İstanbul Times)- Sayfa Düzeni : Sedef Kabak (Gazetemistanbul)-Köşe Yazısı: Cengiz Alçayır (Yerel Kulis)-İnternet Haber Sitesi: Yusuf Eker (SHA.com.tr)- Gelecek Vaat Eden Gazeteci : Mehmet Ali Çatal (Gırgır)- Yaşam Boyu Onur Ödülü : Erhan Kızılyar (Durum)



MEHMET MERT: İYGAD ARTIK GÜÇLÜ BİR MESLEK ÖRGÜTÜ

'Yılın Zirvedekileri'  ödül töreninde konuklara hitaben bir konuşma yapan İYGAD Başkanı Mehmet Mert, 2002 yılında kurulan İYGAD’ın, zor yollardan geçerek bu günlere geldiğini belirtti. Mert, “Bugün İYGAD 14. yılını geride bırakırken, kurumsal kimliye sahip, yaklaşık 200 gazeteci üyesi olan, İstanbul genelinde yüze yakın yayın organını bünyesinde barındıran, her yayın organının en az bin okuru olduğunu düşünürsek, 100 bin okura hitap eden bir meslek örgütü olmayı başarmıştır. Yerel medya ödülleri, yerel konuları en iyi değerlendiren, mesleğe en çok değer veren, mesleğini evrensel boyutlarda sürdürmeye çalışan ve mesleki kurallara uygun haber üreten gazetecilere verilmesi hedeflendi. Umarım bu ödüller gelenekselleşir ve her yıl üzerine artı koyularak devam eder. İleriki yıllarda daha geniş kapsamlı, daha ilgi uyandırıcı ve daha teşvik edici bir şekilde sürdürülür.

 Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183