Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

İstanbul Üniversitesi Ülke Günleri-3 “Bosna-Hersek” Etkinliği Gerçekleştirilecek

 

Programa İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve programın onur konuğu olarak Bosna-Hersek Ankara Büyükelçisi Bakir Sadovic katılacak.

Programda “Alija Sergisi” adı altında Aliyaİzzetbegoviç’in bugüne kadar hiç bilinmeyen fotoğrafları sergilenecek. Etkinlik kapsamında Bosna-Hersek Müzik Korosu ve İlahi Grubu konser verecek ve Bosna-Hersek kültürüne has lezzetler katılımcılara ikram edilecek.

Bosna-Hersek kültürünün daha da yakından tanınması için organize edilen programda Bosna-Hersek üzerine şiirlerine yer verilecek ve program kapsamında hazırlanan sunumlar ve özel hazırlanan videolar gösterime sunulacak. Programda Bosna-Hersek ile ilgili sivil ve kamu kuruluşları da özel stand/masa açacak.

 

Yer: İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi

Tarih: 14 Aralık 2018

Saat: 15.00- 17.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183