Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran gündem haber

Bu haber kez okundu.

IĞDIR DEVLET HASTANESİNDE TOPLU SÜNNET YAPILDI

   Iğdır devlet hastanesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde konuşan  Iğdır Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Nevruz Erez,” Hastanemizde toplu sünnet programı düzenledik 150 çocuk kaydı yaptırdık. Yoğun talepten dolayı bu sayı 180’e çıktı. Bu gün 180 çocuktan 60 çocuğumuz sünnet olmuş durumda sünnet törenimiz 3 gün sürmesi planlanmaktadır. Bu güzel etkinliğe katılım sağlayan sayın valimize, Kurum müdürlerimize Sünnete katkı sağlayan çocuklara çeşitli yardımlarda bulunan  iş adamlarımıza, sünneti gerçekleştiren sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.

                       Iğdır Valisi Enver ünlü, “Bu sene sünnet olacak çocuklarımızın sünnetlerini Iğdır Devlet Hastanesin de hijyenik bir ortamda uzmanlar tarafından yapılması güzel bir olay Bu gün gerçekleşen tören kapsamında 180 çocuğumuz erkekliğe ilk adım atmış oldu.  Aileler ve çocuklar uygulamadan çok memnun. Allah ailelere çocuklarının mürüvvetini de görmeyi nasip etsin. Sünnet törenimiz çocukların hayal ettiği şekilde olacaktır. Çocuklarımız iyeleştiğinde  çocuklarımız için sünnet konvoyu düğünü  düzenleyeceğiz.”dedi.

                      Sünnet töreni dualar okunmasıyla devam etti. Ailelere ve çocuklara çeşitli ikramlar sunuldu.

                     Vali Enver Ünlü ve emniyet Müdürü Orhan Çevik ,Toplum destekli polislerin sağladığı çeşitli hediyeleri  Sünnet olan çocukları yataklarında ziyaret ederek verdiler.

                   Aileler, Toplu sünnetten dolayı Iğdır Valisi Enver Ünlü’ye, İl Sağlık Müdürü Alpaslan Erol’a, Iğdır Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Nevruz Erez’e ve iş adamlarına  katkılarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Sünnet olan çocuklarda erkekliğe ilk adımı attıkları için çok mutlu olduklarını söylediler.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183