Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Gökhan Yüksel Petroliş Mahallesi’ni ziyaret etti

 Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, ilk olarak CHP’nin mahalle biriminde kendisini bekleyen kalabalığı selamladı. Ardından Hüseyin Araç Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Yüksel, hasta ve hasta yakınlarına şifa diledi.

Semt pazarına geçen CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel’e alışveriş yapan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Yüksel, sorunları dinleyerek notlar aldı. Etrafında toplanan kalabalık bir gruba hitap eden Yüksel, “Kartal’da doğup büyüdüm. Doğduğunuz ve büyüdüğünüz kente hizmet etmenin keyfi inanın çok farklı. En büyük idealim doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği, eğitimimin başladığı ve halen yaşadığım kentime hizmet etmek. Yerel yönetimlerde temel amaç vatandaşa hizmettir. 10 yıl boyunca Kartal’da hizmet ürettik, bu anlayışı 1 Nisan itibariyle de devam ettireceğiz.” dedi.

Gökhan Yüksel, Petroliş Mahallesi’ndeki seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam etti. Cadde ve sokakları dolaşan Yüksel, iş yerlerine girerek vatandaşlarla selamlaştı ve bir süre sohbet etti. Her gittiği iş yerinde ilgi ile karşılaşan Yüksel, ziyaretlerini gün boyunca sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183