Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Geleceğin büyüklerinden muhteşem projeler

 İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ile Küçükmekce Kaymakamlığı’nın yürüttüğü, Küçükçekmece Belediyesi, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve Sabahattin Zaim Üniversitesinin de ortakları arasında yer aldığı ‘Fark et geliştir, geleceği değiştir’ projesinin kapanış toplantısı Sefaköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen programa İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kutlu, Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Güney, Proje Müdürü Yasin Şahin ve çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.

PROJELER SERGİLENDİ

Düzenlenen kapanış programı öncesinde projede yer alan öğrencilerin hazırladıkları birbirnden ilginç tasarımlar ziyaretçilerle buluştu. İlçe Kaymakamı Harun Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’da öğrencilerin hazırladıkları ürünleri dikkatle inceleyerek, projelerin nasıl hazırlandığına dair öğrencilerden bilgi aldılar. Elektronik icatların da yer aldığı  projeleri gören vatandaşlar ise öğrenciler tarafından hazırlanan icatları hayranlıkla inceledi.

‘SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMALI’

Gerçekleşen programda konuşan proje müdürü Yasin Şahin yaptığı konuşmasında, “Bu projemiz yaklaşık 1 yıldır sürüyor. Projelerimiz burada sonlanmış değil. Bakanlığımızın  öncülüğünde sürekli devam edecek. Bizleri umutlandıran çok güzel projeler ortaya çıkmış durumda. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Projenin destekçilerinden olan Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı İbrahim Güney ise konuşmasında, “Bizler bu tür  projelerin ne kadar değerli olduğunun farkındayız. Ve bunun sürdürülebilir olmasını önemsiyoruz” dedi.




ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Şahin’in ardından konuşan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Kutlu yaptığı konuşmasında projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Kutlu’nun ardından konuşna İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ise insan kaynaklarının doğru kullanımı ile ilgili bilgilendirme konuşması yaparak öğrencilerin gelecekte çok daha iyi işler başaracaklarına inandıklarını söyledi. Son olarak konuşan İlçe Kaymakamı Harun Kaya ise projenin çok güzel işlere imza attığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Kaya’nın konuşması sonrasında projelerde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183