Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

GELECEĞİN BAŞKANLARI MAKAM KOLTUĞUNA OTURDU

 

Vatandaşın çeşitli taleplerini değerlendirerek hizmet ve çözüm üreten Kartal Belediyesi, bir süre çocuklar tarafından yönetildi. Kartal Sabri Taşkın İlköğretim Okulu’nun 4 öğrencisi, Kartal Belediye Başkanlığı’nı devraldı.

Öğretmenleri Nurten Doygun ile birlikte Kartal Belediyesi’ne gelen 2. sınıf öğrencileri Emir Akay, Utku Pala, Azra Türkcan veDuru Arıcan,Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan’ı makamında ziyaret etti. Kendisi de 8 yıl öğretmenlik yapan Fidan, çocuklara makamını devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleşen ziyaret sırasında çocuklar, sırayla makam koltuğuna oturarak Kartal Belediyesi’ni bir süre yönetti. Okulları ve çevreleriyle ilgili taleplerini dile getiren öğrenciler, Kartal Belediyesi Birim Müdürlüklerine görüntülü telefon aracılığıyla bağlanarak isteklerini Belediye Başkanı olarak iletti. Özel Kalem, Zabıta, Sosyal Yardım ve Destek Hizmetleri Müdürlerine çeşitli taleplerini ileten çocuklara Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan da çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183