Öne Çıkanlar Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama!

Bu haber kez okundu.

Darülaceze Sakinlerinden Resim Sergisi

 Esenler Belediyesi ile Darülaceze Başkanlığı’nın ortak projesi olan, Darülaceze sakinlerinin yağlı boya çalışmalarından oluşan resim sergisi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Darülaceze sakinlerinin Darülaceze dışında açtıkları ilk serginin açılışına; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Darülaceze Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı, Darülaceze sakinleri katıldı. Darülaceze Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı sergide emeği geçenlere ve ev sahipliğinden dolayı Esenler Belediyesi’ne teşekkür etti.

80 eserin yer aldığı sergi, 27 Ocak Pazar gününe kadar Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183