Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

CHP Fatih’te Türk Sanat Müziğine Doydu
 

Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanlığının, Kültür Sanat komisyonun organize ettiği Şef Nilgün Güler’in yönettiği, CHP Fatih Meşk Türk Sanat Müziği grubunun Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlediği konsere partililer yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Soner Özimer, CHP Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gencel, CHP Fatih Kadın Kolları Başkanı Vesfiye Esel, CHP Fatih Grup Başkan Vekili Kazım Akşahin ve çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte katılımcılar sanat müziği dolu bir akşam geçirdiler.

Konser öncesi etkinliğe katılanlara teşekkür eden CHP Fatih İlçe Başkanı Gökhan Gençel, daha sonra sözü Cumhuriyet Halk Partisi Aday Adayı Soner Özimere verdi. Özimer yaptığı konuşmasında  “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sanatsız kalmış toplumun damarlarından biri kurumuş demektir. Bu nedenle sanat hakikaten çok önemli özellikle bugünlerde, biliyorsunuz ki çok değerli iki sanatçımız ifadeye çağrıldı. Sanatın ne olduğunu bilmeyenler sanatçılara eziyet edebiliyorlar ama bizler sanatın ne olduğunu biliyoruz. Fatih’te önemli bir projemiz var. Sanat park projesi, sanatçıların orada olacağı, resimlerimizin çizileceği ve Fatih’in Tarihi Yarımada’nın hak ettiği değere kavuşacağı bir projedir. Gönül isterdi ki bugün burada çok önemli şeyler söyleyelim ama amacımız  siyaset yapmak değil, sanat için burada toplandık . Yine Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi bizde her şey yapabiliriz siyasette yapabiliriz. Ama bizler sanatçı olamayız. Biraz sonra sahnede buluşacağımız sanatçı dostlarıma başarılar diliyorum”dedi.

Konserde Fatih Meşk Türk Sanat Müzik Grubu,  sanat müziğinin unutulmaz eserlerinden, “Saçlarında Tar u Mar Gözlerinde Nem , Sevmekten Kim Usanır, Darıldın mı gülüm bana , Beyoğlu’nda gezersin gözlerini süzersin” gibi yirminin üstünde şarkıyı seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Kent Yaşam/ Hayriye Çaynük

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183