Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

‘CAN’ ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA BEĞENİYLE İZLENDİ

  Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Şubat ayı programı kapsamında Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda Meclis üyesi ve vatandaş katıldı. Can Yücel’in hayat hikayesinin ele alındığı iki perdeden oluşan oyun, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Oyun sonunda ise Kemal Kocatürk’ün sahne performansı izleyenler tarafından çok beğenildi.

 

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, oyunun ardından Kemal Kocatürk’e çiçek takdim ederek sahne performansından dolayı kendisini tebrik etti. Yüksel, Kartal’ın İstanbul’un sanat ve kültür alanında önde gelen merkezlerinden biri olmasına dikkat çekerek, bu tarz etkinliklerin tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizdi. Yüksel, oyunu izlemeye gelen davetlilere de yoğun katılımdan dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183