Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Bilardo Turnuvası Başkan Gençtürk'ün Vuruşuyla Başladı

 Gençtürk,gençlerin sporcu ve donanımlı bireyler haline gelmesi amacıyla ilçemizin her köşesinde spor yatırımlarının sürdüğünü belirterek,Bilardo sporunu ilçede yaygınlaştırmak istiyoruz.Bilardo sporuna son yıllarda rağbet giderek artmaktadır.Hedefimiz ilçede bir çok spor dalını zenginleştirerek yediden yetmişe herkese spor yapma imkanı sağlamak.Bunun için spor bakanlığımız ve yerel yönetimlerimizin tesisleşmeye daha çok yatırım yapmasını önemsiyoruz dedi.

Ayrıca Turnuva için evsahipliği yapan Bezirganbahçe spor kulübü Başkanı Sayın Hayatı yolcu ve yönetim kuruluna teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Bezirganbahçespor kulüp tesislerinde başlayan üç bant Bilardo salonunda 8 grupta 24 sporcunun katılımıyla ramazan ayı sonuna kadar gerçekleştirilen turnuvada sporcular dereceye girmek için bir birleriyle kıyasıya yarışacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183