Öne Çıkanlar yan fülüt ezgi bulut halay KAMU MALLARINA GÜVENMEYİN!

Bu haber kez okundu.

BEŞİKTAŞLI ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞAYACAK!

 

Beşiktaş Belediyesi, yine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Beşiktaşlı çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında çifte bayram yapacak. Çocuklara deniz sevgisini aşılamak ve denizlerin ülkemizin vazgeçilmez hazinelerinden biri olduğunu anlatmak için Bebek Park’ında, ‘’Mavi Vatan, Mavi Çocuk, Mavi Uygarlık’’ adlı etkinlik yapılacak. Çeşitli su sporlarının da yer alacağı etkinlikte görsel şölenler, danslar ve yarışmalarla çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak.

Bebek Park’ında muhteşem etkinlik!

Boğazın İncisi Beşiktaş’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı birbirinden güzel çeşitli etkinliklerle kutlanacak.  Onlardan birisi’de 22 Nisan Pazar günü, Bebek Parkı’nda düzenlenecek olan, ‘’ Mavi Vatan, Mavi Çocuk, Mavi Uygarlık’’ etkinliğinde çocuklar çifte bayram sevinci yaşayacak. Teknelerle boğazı gezme fırsatı bulacak, balık adamların gösterileriyle doyasıya eğlenecek. Çeşitli dans gösterilerinin de olacağı etkinlikte, katılımcılara hediyeler de dağıtılacak. Beşiktaş Belediye’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe denizcilik alanında faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşu da destek verecek. Bu anlamlı günde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 22/04/2018

Saat: 12.00

Yer: Bebek Parkı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183