Öne Çıkanlar Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kentyaşam gazetesi kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün: Büyükçekmece ailemize hayırlı olsun!
 Açılış töreni eksiklikler tamamlandıktan sonra yapılacak

Yeni belediye hizmet binasının resmi açılış töreninin henüz gerçekleştirilmediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: 


"Sadece gelenek ve göreneklerimiz gereğince yeni evimize girerken mutlaka bir takım geleneklere uyarız. Büyükçekmece halkına hizmet verecek olan bu yeni binaya taşınırken geleneğimizin bir parçası olan kurbanımızı kesip, duamızı edip işe Bismillah diyerek başlamak üzere bugün sizlerle bir araya geldik.


Belediye binamızın resmi açılış töreni tüm eksiklikler giderildikten sonra yapılacaktır. Bu hizmet binasında gecikmenin dışında hiçbir kaza bela olmadan bugünlere geldiğimiz için Yüce Allah'a şükrediyoruz. Başından sonuna kadar emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şehrimize, Büyükçekmece ailemize, memleketimize hayırlı olsun. Allah iyi ve doğru işlerle uğraşmayı nasip etsin."

Kurban kesiminden sonra Büyükçekmece İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ tarafından dua okundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183