Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

AYDOĞDU TUZLUCA  İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

  Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Turkay Otay ve şube müdürleri tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü M.Murat Aydoğdu,  kurum birimlerini tek tek ziyaret ettikten sonra okulları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti..

              Sınıfları gezen Aydoğdu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okullardaki idareci ve öğretmenlerle kısa toplantılar yapan Turan, okullardaki yönetici ve öğretmenlerden bu kutsal, saygın ve onurlu bir mesleğin bir üyesi olarak, görevini seven ve mesleğini icra ederken teknolojik ve bilimsel gelişmeleri doğrultusunda çalışmalarını istedi.

                Kurtuluş ilk ve ortaokulu ile ,Tuzluca ilkokulunda  incelemelerde bulunan Aydoğdu , öğrenci ve öğretmenlere “Artık devir değişti.Çocuklarımız mesleki Teknik liselerde eğitim görmeli bir meslek sahibi olmalıdırlar. Devletimiz bu konuda çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Mesleki liseden mezun olan üniveristeyi bitirenler daha çabuk iş buluyorlar bunun için öğrencilerimiz kabiliyetleri doğrultusunda mesleki liselere gitmeli”dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183