Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

AVCILAR İÇİN HAYALLERİM VAR

 30 yıldır Avcılar’da oturuyorum ve Avcılar’ın çocuğuyum, İş adamıyım, sivil toplum örgütlerinde ve birçok oluşumda yer almış bir kardeşinizim. Ülkeme, vatanıma ve milletime hep hizmet ettim diye belirten Nihat Tanrıkulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra söylediği, ‘Ben ülkemde yeni Sivil Toplum Örgütleri görmek istiyorum’ sözü bizim için bir emir ve milat olmuştur. Bizler ülkesini ve milletini seven bir gurup arkadaşımızla TÜMKİAD (Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği)  kurduk. TÜMKİAD kısa bir sürede sadece Türkiye’de değil dünya’da da ismini duyurmuştur. 9 Mart’ta kurduğumuz dernek, 9 Nisan’da yapılan ve dünya’nın en büyük odalarından biri olan İTO’da (İstanbul Ticaret Odası) bizde varız dedik ve 10 arkadaşımızı İTO Meclis üyesi yaptık. Bu şunu gösteriyor, bu memlekette yeni yüzlere ve yeni sivil toplum örgütlerine ihtiyaç var.”

AVCILAR İÇİN HAYALLERİM VAR

Avcılar’da neden aday adayı olduğunu anlatan Tanrıkulu “ Öncelikle bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben Avcılar’daki eksikleri en iyi bilen bir kardeşinizim. Avcılar’ın rezil yönetildiğini, Avcılar’ın kötü yönetildiğini, yıllardır Avcılar halkından toplanan paraların hunharca harcandığını iyi biliyorum. Aday olup seçimi kazandığımda benim Avcılar için hayallerim var. İlk yapacağımız hizmet, Avcılar’ın kanayan yarası olan kentsel dönüşümü gerçekleştireceğim. Bu dönüşümde bütün vatandaşlarımıza eşit olarak yaklaşıp herkesin hakkını koruyacağım. Şu an Avcılar Belediyesi’nin yüklü olan borcunu ödeyip borçsuz ve hizmet yapan bir belediye haline getireceğim. Ben belediye başkanı olursam hiç kimsenin tercihlerine karışmayacağım. Bir başkasının özgürlüğüne zarar vermeden isteyen istediği gibi yaşayacaktır. Kimsenin yaşam alanlarına müdahale etmeyeceğim ve ettirmeyeceğim. Avcılar’da yaşayan bütün vatandaşlarımın garantisi ben olacağım. Avcılar Belediyesi Ak Parti’nin olacak.” dedi.

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ, YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

‘Güneşten buz parçacıkları getirmek gibidir’ diye konuşmasını sürdüren Nihat Tanrıkulu  “Bir şehre talip olmak hele o şehir bir Anadolu ise kışın ortasında kelebeklere yer açmak, çiçek tarlalarına davet etmek gibidir. Bu inançla, bu anlayışla, Bu sesleniş ile yola çıktık. Daha yolun başında kucak dolusu sevgilerle karşılaştık, gülen gözler neredeydiniz der gibi umutla seslendi bize. Her insana nasip olamayacak bir duygu bu yollarda ki taşlar daha adım atılmadan temizleniyor.  Sanki güneş bile erken doğmak istiyor bu yürüyüşte heyecanlanamamak mümkün mü? Bugün de bu inançla yola devam ediyoruz, edeceğiz. Anadolu’nun görkemli bir yaprağı olan Avcılar ilçemiz için bu duygu ve düşüncelerle yola çıktık. Söyleyecek sözümüz var, yapacak çok işimiz var, dokunacak çok yürek var” diyerek sözlerini tamamladı.

Senay BADUR-Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183