Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Üniversite öğrencileri ‘‘Camcı’’ oldu

 

Türkiye’de 45 yıldır cam ticareti ve cam işleme sektöründe faaliyet gösteren Yorglass, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerini Bolu Beyaz Eşya İşletmesinde ağırladı. Etkinlik kapsamında Yorglass’ı yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, fabrikayı gezerek cam işleme süreçlerini yakından gözlemledi. Program kapsamında Yorglass İnsan Kaynakları Ekipleri ile "Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu uygulamalı eğitime katılma şansı da yakalayan geleceğin mühendisleri, Yorglass Liderleri ile bir araya gelerek, kariyer planlamalarını uzmanlarla değerlendirdi.

Şirket politikası olarak eğitime her zaman öncelik verdiklerini belirten Yorglass Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Direktörü Gülfem Yorgancılar Perçin19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel programımızda geleceğin mühendisleriyle bir araya gelerek üretim süreçlerimizi onlara yakından tanıtma ve yerinde gözlemleme şansı sunduk.  Aynı zamanda öğrencilerimizin kariyerlerini şekillendirmeye yardımcı olmak için onları Yorglass yöneticilerimizle buluşturduk. Düşündükleri mesleklerle ilgili kariyer planlamalarında ihtiyaç duyacakları yetkinlik, donanım ve kişilik özellikleri hakkında farkındalık kazandırmaya ve farklı çalışma ortamları hakkında fikir sahibi olmalarını sağlamaya çalıştık. Yorglass olarak geleceğimizin teminatı olan gençlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Öne çıkan projeler desteklenecek

Yorglass, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bölümlerindeki disiplinler arası çalışmalara örnek teşkil eden projelere de sponsor olacak. TÜBİTAK destekli öğrenci projelerini yakından takip edecek olan Yorglass, öğrencilere desteğini sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183