Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediye Meclisi, YouTube'dan ve LED bilgi ekranlarından canlı yayınlandı

Büyük ilgi gören meclis yayını, vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı. Kartal Belediyesi'nin meclis toplantısı, ilk kez Kartal Belediyesi'nin YouTube'daki sayfasından ve Kartal Belediyesi'nin ilçedeki parklarda, meydanlarda ve caddelerde yer alan bazı LED bilgi ekranlarından canlı yayınlandı.

Kartal Belediyesi'nin sonraki meclis toplantıları 3 ve 5 Temmuz'da yapılacak. Saat 15:00'da başlayacak her iki toplantı da Kartal Belediyesi'nin YouTube sayfasından canlı yayınlanacak.




Sonraki meclis birleşimlerini canlı izlemek için Kartal Belediyesi'nin YouTube hesabına buradan abone olabilirsiniz: https://www.youtube.com/kartalbld

1 Temmuz'da yapılan meclis oturumunun tekrarını izlemek için bu adrese girebilirsiniz: https://youtu.be/JLen4k4Y22A?t=4086

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183