Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Haluk Levent'li Moda Kayıkhane Akşamı

 


Haluk Levent'in "Yollarda", "Sevenler Ağlarmış", "Elfida" gibi hit olmuş şarkılarının yanı sıra son albümünden de birçok şarkıyı seslendirdiği konsere yoğun katılım oldu. Son dönemde kurucusu olduğu AHBAP platformu ile gündem olan Haluk Levent, eski ve yeni şarkılarının yer aldığı 17 şarkılık bir albüm yaptığını duyurdu. 5-6 yıldır albüm yapmıyordum. O yılların hatırına hepsini dinlersiniz inşallah” ifadelerini kullandı.Albümle ilgili detayları da paylaşan ünlü şarkıcı şunları söyledi:

“‘Elfida’ , ‘Yollarda bulurum seni’ ve ‘Uçak yaparım’ yeni düzenlemeleriyle albümde. 14 tane daha önce hiç hiç duymadığınız şarkılar var. Seveceksiniz buna eminim.. ilk klip çalışmamız “ülenn” eğlenceli bir şarkı… O da aynı gün yayınlanacak albümle birlikte..”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183