Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

19 Mayıs’ın 100. Yıl Dönümü  Ataşehir’de Coşkuyla Kutlanacak

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan festival Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek.

Festival kapsamında; liseli ve üniversiteli öğrencilerin sahne performansları, Evrencan Gündüz Konseri, atölyeler, Gençlik Senfoni Orkestrası ile Ataşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ve DJ Performans olacak.

Gençler için hazırlanan atölyeler bölümünde; Zumba, Tişört Boyama, Cep Telefonu Kapak Tasarım, Gençlik Hakları ve Pankart Boyama, Sokak Oyunları, Şişme Oyun Parkurları ve Rodeo, PS4 Oyun, Drone Zone, Beyin Kontrollü Alan, AR/VR Zone ve Uçak Simülasyon Alanı atölyeleri yapılacak.

Basketbolseverler için de THY Euroleauge Final Four yarı final ve final mücadelelerinin dev LED ekranlarda açık hava gösterimleri yapılacak. İlk kez iki Türk takımının karşı karşıya geleceği yarı final mücadelesini tüm Ataşehirliler dev LED ekrandan birlikte izleyecek. Anadolu Efes ve Fenerbahçe arasındaki yarı final mücadelesinin açık hava gösterimi 17 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da başlayacak. 19 Mayıs’ta Final Four finalinde kupa mücadelesi verecek Türk takımının maçı yine dev ekranlardan izlenecek.

 

17 Mayıs Cuma Günü Programı

·         19.00Euroleauge Final Four Yarı Final Mücadelesi Açık Hava Gösterimi

 

  19 Mayıs Pazar Günü Programı

  • 13.00 – Atölyelerin ve etkinliklerin başlangıç
  • 14.00 – Ataşehir Liseler, Üniversiteler ve diğer müzik gruplarının sahne alması
  • 15.30 – Evrencan Gündüz Konseri
  • 18.30 – Gençlik Senfoni Orkestrası
  • 19.30 – Ataşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu
  • 20.20 – İftar Yemeği
  • 21.00 – Maç Öncesi DJ Performans
  • 21.30 Euroleague Final Four Final Maçı Açık Hava Gösterimi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183