Terör sivilleri hedef aldığı içindir ki insanlık suçudur. Bunun aması maması olmaz terör bir insanlık suçudur.

Hangi terör örgütünden hangi kurum ve kuruluştan ya da devletten gelirse gelsin sivilleri mağdur eden canlarını alan eylemler terörist eylemlerdir ve lanet olsun onlara insanlık suçu işlemektedirler.

Hiç kimse bir terör eylemini amalı-mamalı masum veya haklı gösteremez. Benim teröristim iyidir ve sonuna kadar haklıdır diyemez  ve dememelidir.

Terör ister sivil olsun ister resmi olsun savunulamaz.Savunan karşı terörü de desteklemiş olur. İster bombalarla, canlı bombalarla, bubi tuzakları veya tankla,topla yapılsın insanlık suçu işlenmiştir başka türlüsünü savunmak teröre destektir.

Yakın coğrafyamızda ve çok yakinen görüyoruz hem devlet hem sivil teröristleri ve alayının Allah belasını versin bombalarla sivili öldüren, tanklarla sivil halka ateş edip cesetlerin toplanmasına bile izin vermeyen teröröristlerin.

Sevdalısı olduğum BJK maçından sonra yapılan alçakca terörist eylemde hayatını kaybedenlerin kimliklerine bakıyorum hepsi gencecik, polis, doktor adayı, memur vs.

Eylemden sonra yapılan taziye ve açıklamalar iyice standart hale gelmiş gibi aynı şablonlarla yapıldı. Yalnızca kim daha sert, en sert açıklamayı yapmış gibi görünmek gibi bir çabaları var gibi...

Evladını kaybeden baba isyan ediyor ‘Ben oğlumun şehit olmasını istemiyorum, yaşamasını istiyorum’ diyor. Anlayan var mı acaba?

Yetkili ağızlar ‘ne mutlu ki şehitlerimiz var’ diyor. Hatta sayın Bakanımız polislere ‘bende şehit olmak istiyorumi sizde şehit olun’ diyor.

Bir gazete başlık atmış ‘Ya başkanlık ya kaos’ diye...

Bunu ben de anlamadım açıkcası...

Cumhurbaşkanı RTE bilmem kaçıncı muhtarlar toplantısında Milli seferberlik ilan ettim diyor.

Ve orada bulunan muhtarlardan bir alkış bir alkış.

Bakanlar Kurulu mu almalı seferberlik kararını bilemiyorum.En etkili kişi en etkili(!) gruba dikte ettirdi ise yürürlüğe girmiştir mi yani?

İhtiyatlar silah altına alınacaktır seferberlik gereği. Savaş şartları nedeni ile istenen kişinin malına,arabasına, evine, parasına el konulabilecek. Bankadaki hesaplar bloke edilebilecek. Seferberlikte bunlar yapılırmış, seferberlik yaşamış dedem anlatırdı.

Neyse fazla uzatmayalım seferberlik yaşanacak ülkemizde hain ve kahpe düşmana karşı.

Herkes bildiği teröristi güvenlik güçlerine ispiyon edecektir.

Başkanlık gelirse bütün bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Teröristler teslim olacak, uluslararası (haliyle dış güçler)  yaptıkları yanlıştan dönecekler ve çevremiz günlük- gülüstanlık olacaktır.

Ha sahi unutmadan yazmam gerekli Üsküdar Merkez’de AKPli Üsküdar Belediyesi’nin bir aracı ile ve halkın en yoğun olduğu saatte halka hilafet çağrıları yapılmış ve en kısa sürede Halife seçimi yapılarak Halife’nin iş başı yapması istenmiştir.

Böylece başkanlık sonrası ufkumuz açılmış ve gideceğimiz yol aydınlatılmıştır!

Böylece sıkıntılarımız sona ererek mutlu ve refah bir gelecek Halife Hazretleri’nin önderliğinde gerçekleşecektir!

Ne demiş şair ‘Bir başkanlık uğruna ya rab ne ocaklar batıyor’!

Yanlış mı hatırlıyorum,kafam karıştı...

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183