Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

Yurtta hava durumu

 Yapılan son değerlendirmelere göre; Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri, Isparta’nın Yenişarbademli, Aksu ve Sütçüler ilçeleri ile Antalya’nın İbradı ve Akseki ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın; genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri yer yer parçalı bulutlu 24

İstanbul:Az bulutlu ve açık 23

İzmir:Az bulutlu ve açık 25

Adana: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu 29

Antalya: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri parçalı bulutlu, İbradı ve Akseki ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 24

Konya:Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra yer yer parçalı bulutlu 25

Samsun: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde yer yer sisli 14

Trabzon:Az bulutlu ve açık 15

Erzurum: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra yer yer parçalı bulutlu 16

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 23

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183