Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Yüksekova'da şebekeler yenileniyor

 Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki huzur ve güvenliğin tesis edilmesi amacıyla 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla başlayan ve 20 Nisan'da son bulan '' Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"nun ardından, terör örgütünün neden olduğu tahribatın izleri siliniyor.

Çatışmaların yaşandığı mahallelerde hasar gören elektrik şebekelerinin yenilenmesi için hummalı çalışma başlatan ekipler, İpekyolu Caddesi'ndeki atölyede yapılan elektrik direklerini, eskisinin yerine yerleştiriyor.

ZARAR 11 MİLYON LİRA
Yapılan açıklamada 7 mahallede hasarın büyük olduğunu, buralardaki enerji şebekelerinin zarar gördüğü ve zararın 11 milyon lira olduğu ifade edildi.

YENİ NESİL DİREKLER
Aralık ayının başına kadar bu mahallelerin yüzde 80'ine enerji vermeyi hedeflenirken, yerleştirilen direklerin, tamamen yeni enerji ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı belirtiliyor.


Yüksekova'da hasar gören elektrik şebekeleri yenileniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183