Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Vali Deniz'den Serhat Ardahanspor'a moral yemeği

Ardahan Valiliği tarafından, bu hafta son maçını oynayacak olan Serhat Ardahanspor’a moral amaçlı program düzenlendi. Özel bir restoranda yapılan yemekli programa Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Muharrem Coşgun, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz, Serhat Ardahanspor futbolcuları ve kulüp yöneticileri katıldı. Programda konuşan Vali Deniz, “Serhat Ardahanspor, ligin başlarından itibaren başarılı sonuçlar alarak, son haftaya kadar şampiyonluk yarışını bırakmadı. Ligin başlarından itibaren bu yola yüreklerimizi koyduk.

İlimizde yaşanan birlik ve beraberliğin neticesinde takımımız şampiyonluk yarışını bırakmadı. Şimdi gönlümüzden geçen, bu yarışı taçlandırmak ve şampiyonluk sevincini Ardahan’a yaşatmaktır. Futbolda son düdük çalıncaya kadar pes etmek yoktur. Takımımıza da son maçını pes etmeden oynayacak. Futbolcularımızdan isteğimiz, rakibi bir kenara bırakarak, son maçı kazanmalarıdır. Ardahan olarak spor camiasında aslında biz çok güzel işler başardık. Türkiye’de ses getirecek kampanyalar başlattık.

Bunlar daha önemlidir. Buradan biz bir ışık yaktık ve inşallah bu durum devam eder. Alt yapıya attığımız tohumlar da yeşerince Ardahan, spor da kendisini gösteren bir şehir olacak. Bugün de takımımızın son maçı öncesinde onlara moral verelim istedik. Başından beri bütün Ardahan takımımıza sahip çıktı, yalnız bırakmadı. Takımımızın son maçını da kazanacağına inancımız tamdır. Bu yolda verilen emeklerden dolayı başta Belediye Başkanımız Faruk Köksoy olmak üzere bütün Ardahanlılara, taraftarlarımıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, “Öncelikle bizleri burada buluşturan Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e çok teşekkür ediyorum. Son haftalarda hep birlikteyiz. Bu birlikteliğimiz çok bereketli oldu.

Takımımızın hemen hemen aldığı galibiyetler, ilimizde heyecan yarattı. Buna emeğini, terini akıtan değerli futbolcu kardeşlerime, hocalarımıza, kulüp yöneticilerimize ve her zaman desteğini esirgemeyen sayın valimize, tüm Ardahan halkına, yönetici ve bürokratlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Serhat Ardahanspor kulüp başkanı Sedat Sural ise, “Burada olmamıza vesile olup bizi bu programda buluşturan Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e teşekkür ederiz. Artık gelmiş olduğumuz son haftada, bizlere sürekli destek olan Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Bu hafta oynayacağımız son maçta üç puanı alıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ardahan’ın hasret kaldığı şampiyonluğu getireceğiz. Bu hafta Ardahan’dan gelecek olan taraftarlarımızla üç puanı alacağız” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183