Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Uykuda kocasını öldürdü

 Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 29 yaşındaki Damla K. adlı kadın, kendisini döven 33 yaşındaki kocası Fikret K.'yı uyurken başına piknik tüpüyle vurduktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Olay, Tütünçiftlik Güney Mahallesi 12. sokakta meydana geldi. 

İddiaya göre, pazarcılık yapan Fikret K., sık sık şiddet uyguladığı ileri sürülen eşi Damla K. ile dün gece de tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Fikret K. eşini darp etti. Aradan biraz zaman geçtikten sonra ise uykuya daldı. Ancak daha öncede eşi tarafından defalarca darp edildiği ileri sürülen Damla K. uyumadı. Saatler gece 02.30'u gösterdiğinde kalktı ve eline geçirdiği tüple eşinin kafasın bir iki defa vurdu. Ardından mutfağa giderek bir bıçak aldı ve odaya girip eşini defalarca bıçakladı. 

Olay sonrası Damla K. kaçmak için valizlerini hazırlamaya başladı. Ancak çift arasında akşam saatlerinde olan kavgayı haber alan Fikret K.'nın kardeşi çiftle konuşmak için eve geldi. Evdeki durumu gören ve yengesinin kaçmak için bavulunu topladığını fark eden kayın biraderi hemen durumu polise bildirdi. Polis kısa sürede olay yerine gelerek önce evde bulunan çiftin 11 ve 13 yaşındaki 2 kız çocuğunu dışarı çıkardı. 

Ardından eşi tarafından darp edildiği için yaraları bulunan Damla K.'yı hastaneye götürüp tedavi ettirdi. Sonrasında ise ifadesini almak üzere gözaltına aldı. Eşinin başına tüple vurduktan sonra defalarca bıçaklayıp ölümüne neden olan Damla K.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. 

Fikret K.'nin cansız bedeni ise otopsi için Kocaeli Asri Mezarlık morga kaldırıldı. Polis Olayla ilgili soruşturma başlattı. 14 yıllık evli oldukları ileri sürülen çiftin arasında sürekli geçimsizlik olduğu ve sık sık tartıştıkları ileri sürüldü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183