Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek sıcak gelişme gündem haber

Bu haber kez okundu.

Üsküdar'da gizli silahlar !

 Olay yeri inceleme ekipleri, sabah erken saatlerde silahların bulunduğu Burhaniye Mahallesi'ndeki boş araziye yeniden geldi. Burada metal dedektörlerle çalışma yapan polis ekipleri, bölgeye iş makineleri istedi. İş makinelerinin de gelmesiyle bölgede kazı çalışmaları da yeniden başladı. Çalışmalarda tabancalar ve tabanca parçaları ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil torbalarına konarak, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Çevredeki vatandaşlar olaydan dolayı yaşadıkları şaşkınlıkları dile getirdi. Bir mahalle sakini, "Burası zamanında patika bir yoldu. Daha sonra beton yola çevrilmiş. Tabii güzel olmuş demiştim ama bu olay yaşanınca şaşırdım. Bu tabancaların elle gömülmesi mümkün değil, muhtemelen dozerlerle falan yapılmış olabilir. Yaşananlara şaşırdım" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183