Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Ücretsiz maske almak için kod ne zaman gelecek?

Türkiye'de koronavirüs salgını sebebiyle pazar, market, toplu ulaşım araç kullanımında maske takmak zorunlu hale getirildi. Maske satışlarında fiyatlar fahiş rakamlara çıkınca devlet devreye girdi ve maske satışını yasaklayıp herkese ücretsiz maske dağıtımı kararı çıkarıldı.
Herkes eczaneye başvuruyor

Yaş grubuna göre gönderileceği söylenen kodlar karışık bir şekilde gelmeye başladı. 22 yaşındaki bir kişiye kod giderken 50 yaşındaki bir kişi hala kod gelmediğini söylüyor. Eczanelere bu durumdan şikayetçi olan çok sayıda kişi başvurmaya başladı. Eczacılar da durum karşısında çaresiz.
E-Devlet başvuruları da sonuçsuz kaldı

Aynı sıkıntı e-devlet üzerinden yapılan başvuralarda da yaşanıyor. 10 gün önce başvuru yapan kişi hala maskesini alamadığını belirtiyor.

Vatandaşlar bilgilendirilmek istiyor


Bir çok kişi maskesiz kalırken, parayla almak istese bile satış yasak olduğu için maskeye ulaşamıyor. Vatandaşlar ücretsiz maske dağıtımıyla ilgili sorunun bir an önce giderilmesini ve ayrıntılı bir bilgilendirme yapılmasını talep ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183