Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Türkiye’nin milli peynir markasına ICERTIAS’tan ödül

Dünya pazarlarına sunduğu inovatif peynirleriyle dünyaya peyniri sevdiren Muratbey, dünyanın en prestijli sertifika kuruluşlarından ICERTIAS’IN Customers’ Friend Programı kapsamında verdiği ‘‘Tüketici Dostu- Çünkü Biz Size Değer Veriyoruz” Madalyasına ve Üstün Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü. Tüketici Dostu Sertifikası, müşterileri ve tüketicileri ile üstün ilişkilerini kanıtlamış şirketlere ve kuruluşlara verilen, dünyanın en saygın onaylarından birini temsil ediyor. Aday şirketlerin ICERTIAS Customers’ Friend programı kapsamında madalya kazanabilmesi için müşterilerine sundukları premium kalitede deneyimi ICERTIAS organizasyonu tarafından yürütülen bir dizi karmaşık kontrol ve katı seçim sürecinden geçerek kanıtlamaları gerekiyor.
Müşterileri, tüketicileri, iş ortakları ve çalışanları ile yüksek kalitede, öncü olacak bir ilişki sürdürmeyi taahhüt ederek, gereken tüm koşulları eksiksiz yerine getiren Muratbey, “Üstün Mükemmellik” statüsüne getirildi.
“Kalitemizin üstün mükemmellikle ödüllendirilmesi global bir marka olduğumuzun kanıtı”
Muratbey’in bu saygın madalya ve statüye layık olmak için, 4 konuda detaylı araştırma ve doğrulama sürecinden geçtiğini söyleyen Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, bunların itibar, iletişim ve sosyallik, kullanıcı deneyimi ve güven olduğunu belirterek, “Sadece ülkemizde değil bütün dünyada sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı, peynirin sağlıklı bir atıştırmalık da olabileceği algısını geliştirmeyi, daha fazla tüketiciyi inovatif ürünlerimizle ve güvenilir gıda ile buluşturmayı istiyoruz. Gerek tüm dünyadan tüketicilerimiz gerek iş ortaklarımız olsun, tüm eko-sistemimiz ile sıcak bağ kurmaya özen gösteriyoruz’’ dedi.
Erol sözlerine şöyle devam etti; ‘‘Hedef ülkelerimizde kesintisiz dijital kampanyalarımız sürüyor. Globalleşme stratejimiz kapsamında yurt dışındaki tüketicilerimiz ile yakın iletişim kuruyor, sosyal medyayı da etkin şekilde kullanıyoruz. Farklı ülkelerdeki peynir tüketme alışkanlıkları hakkında tüketici araştırmaları da gerçekleştirerek onlardan gelen geribildirimler ve talepler doğrultusunda ürün geliştirme ve pazarlama çalışmalarımıza yön veriyoruz. Herkese daima sağlıklı gıda sunabilmek adına 'kalite' ve 'sağlık' ilkelerinden asla taviz vermiyoruz. Muratbey’in global marka algısını bir üst boyuta taşıyacak bu prestijli ödüller ile onurlandırılmak motivasyonumuzu daha da artırdı. Üretimden tüketime, tüketicilerinin, çalışanlarının, üreticilerinin, müşterilerinin ve diğer tüm paydaşlarının yanında olan bir gıda markası olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”
“İki kez Qudal-Kalitede 1 Numara Madalyası’na layık görüldü”
5 Kıtada 40'dan fazla ülkede yer alan Uluslararası (sertifikalandırma) birliği ICERTIAS; İsviçre, Zürih merkezli, bağımsız bir kuruluş. ICERTIAS pazarı yenilikçi formlara teşvik etmeyi, hem yerel hem de ulusal ölçekte çalışmalar yapmayı ve yapılan çalışmaları desteklemeyi amaçlıyor. Kurum öncelikle ürünlerin kalitesinin dünya çapında tanınmasını önemsiyor. Bunun yanı sıra müşteri ve müşteri ilişkilerine de son derece önem veriyor. ICERTIAS yalnızca dünya çapında kalitesine ve değerine uygun kurum ve kuruluşlarla çalışıyor. Muratbey 2016 ve 2018 yılında da yine ICERTIAS tarafından Türkiye'nin 1 numaralı kaşar peyniri markası seçilerek, QUDAL Madalyası'na layık görülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183