Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Tercih yapacak öğrencilere danışmanlık hizmeti

Sivas’ta YGS, LYS ve TEOG sınavları sonrası tercih yapacak olan öğrenciler için İnönü Bulvarı üzerine tercih danışma çadırı kuruldu.
Puanlarına göre tercih yapacak olan öğrenciler, çadırda görevli uzman rehber öğretmenlerden yardım alacak. Öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabileceği çadırın 15 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında hizmet vereceği belirtildi.
Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "2016 yılı temel eğitimden orta öğretime geçiş tercihleri başlamış bulunmakta. Öğrencilerimiz tercihlerini yapacaklar. Biz de bu kapsamda çocuklarımızın tercihlerini daha bilinçli ve doğru yapabilsin diye bütün okullarımızda bu hizmeti devam ettirdiğimiz gibi, şehir merkezinde böyle bir tercih çadırı kurduk. Burada işin uzmanı arkadaşlarımız hem velilerimize hem de öğrencilerimize, kalacakları yurt imkanları, tercih etmek istedikleri okul, branş ve kendi yetenekleri ile ilgili her konuda yardımcı olarak onların doğru tercih yapmaları konusunda ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklar. Burada 13 tane rehber öğretmenimiz görev alacak. Biliyorsunuz doğru tercih hayatımızda çok önemli. Yanlış tercih yapıp istemediğimiz, sevmediğimiz bir bölümü okuduğumuz zaman, ömür boyu mutsuz bir işte çalışmış olacağız. Bu nedenle biz öğrencilerimizin doğru tercih yapmalarını çok önemsiyoruz. Bu sebeple şehir merkezine böyle bir tercih çadırı kurup çocuklarımıza yardımcı oluyoruz." diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183