Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Tekrardan Sayım Yapılıyor Ama Sonuç Değişmiyor

 İstanbul’daki çeşitli seçim bölgelerinde gerçekleşen yeniden sayımlarda Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım yine kafa kafaya yarışıyor. Bazı sandıklarda CHP’nin oyu artarken, bazı sandıklarda da AK Parti'nin oyunda artış oldu. Beykoz’da yeniden sayılan 76 sandıkta 10 adet oy geçerli hale geldi, 5’i CHP’ye 5’i de AK Parti'ye yazıldı. Büyükçekmece'de ise yeniden sayılan geçersiz oylardan 74'ünü Yıldırım, 32'sini İmamoğlu aldı.

BAĞCILAR'DA DEĞiŞiKLiK OLMADI

Ümraniye'de ise sayımına karar verilen 1420 sandığın 620’si sayıldı. Buna göre AK Parti’nin oyu 167 artarken CHP’nin oyu 42 arttı. Kartal’da da CHP oyları 13 artarken, AK Parti’ye fazladan yazılan 30 oy silindi. Başakşehir’de AK Parti oyunu 10 adet artırırken, CHP'nin 8 oyu arttı. Bayrampaşa'da AK Parti 11, CHP 4 oy artırdı. Bağcılar'da ise itiraz edilip sayılan 50 sandıkta herhangi bir değişiklik olmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183