Öne Çıkanlar AFRİKA İsrafil Köse Kentsel dönüşüm güngör karakoç Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü

Bu haber kez okundu.

Şehit Yakınları,gaziler Ve Engellilere İftar Yemeği

Alaşehir Kaymakamlığı şehit yakınları, gaziler ve engelli derneklerini iftarda biraraya getirdi.
Sarıkız Restorant’ta verilen iftara Türkiye Alaşehir Kaymakamlığı Alaşehir Şubesi Başkanı Osman Saraç, şehit yakınları, gaziler ve engellilerden oluşan 150 kişi katıldı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin yemek öncesi tüm masaları dolaşarak, yemeğe katılanlara ’hoş geldiniz’ diyerek, hal hatırlarını sordu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alaşehir Şubesi Başkanı Osman Saraç da, yemeği organize eden Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin’e teşekkür etti.
İftar sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Osman Bilgin, "Bugün özellikle Güneydoğu’da yaşanmakta olan, terör saldırılarında şehitliğin, gaziliğin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Bizlerin burada ne kadar rahat ve huzur içerisinde yaşıyorsak, oradaki sizlerin benzerleri olan kardeşlerimiz sayesinde, verdikleri mücadele sayesinde bizler burada rahat bir şekilde yaşayabiliyor, birlikte iftarımızı yapıyoruz. Biz de devletimiz olarak sizlere verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak, çok küçük de olsa bir araya gelmenin, sizleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizim verdiğimiz hizmet sizlerin yaptıkları karşısında çok küçük kalmaktadır. Türk tarihine baktığımızda, millet olarak ne kadar farklı bir millet olduğumuzu tüm dünyaya hep beraber göstermekteyiz. İnşallah Allah bizi yaşadığımız sıkıntılardan en kısa zamanda kurtarır. Tabii ki tek sorunumuz Güneydoğu meselesi değil. Bugün ülkemizin etrafında maalesef büyük dünya güçlerinin, sürekli emelleri ve hedefleri var. Bu hedeflerinin karşısında olmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu coğrafya dünyanın en zor coğrafyası. Bu coğrafyada yaşamak çok büyük bedel ödemeyi gerektiriyor. Bizler de bu bedeli ödemek için, birlikte, bilinçli, ele ele vermeli, güç birliği yapmalıyız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize kendi yaşamlarını huzur içerisinde geçirmelerini, ayrıca hepimiz bir engelli adayı olarak, engelli kardeşlerimizin yaşamlarında sağlık ve huzur diliyorum." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183